Wematrans

Wematrans is als logistieke dienstverlener in 2000 opgericht en komt voort uit de bloemen- en plantenkwekerij van de familie Van Marrewijk. Door de jaren heen, is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde dienstverlener. Hierbij staan de kernwaarden duurzaamheid, efficiency en betrouwbaarheid elke dag centraal. Het bedrijf vestigt zich op verschillende locatie, namelijk: Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg.

Het bedrijf heeft zo’n 100 medewerkers in dienst die dagelijks op de bloemenveiling in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg worden ingezet. Wematrans is in alle opzichten verzekerd van een professionele benadering, omdat ze door trainingen en opleidingen blijft investeren in haar medewerkers. Daardoor garanderen planners een efficiënte ritplanning, staan logistieke medewerkers voor een nauwkeurige kwaliteitscontrole en weten chauffeurs als geen ander hoe ze zorgvuldig moeten omspringen met hun kostbare lading.

CHAUFFEUR WORDEN?

Wematrans is op zoek naar dag- en nachtchauffeurs, die zich verantwoordelijk voelen voor het transport van sierteeltproducten van een groot aantal kwekers door heel Nederland. Bovendien dragen chauffeurs van de logistieke dienstverlener zorg voor de juiste invulling van alle documenten en zijn ze zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar.

Wil je als chauffeur onderdeel zijn van dit betrokken team?

vul je gegevens in

Contactgegevens

Middelbroekweg 29
2675 ZX Honselersdijk

0174-624827
info@wematrans.nl

Het platform Logistics Talents is opgericht door DON Opleidingen.