Luba Uitzendbureau

Sinds 1968 is Luba Uitzendbureau hét uitzendbureau dat zich richt op het midden- en kleinbedrijven (MKB). Luba Uitzendbureau is MKB, net als hun opdrachtgevers. Daardoor kunnen ze goed met hun opdrachtgevers samenwerken.

Luba Uitzendbureau heeft vestigingen door het hele land, waaronder ook veel in Zuid-Holland. Het uitzendbureau biedt banen aan in de logistiek of transport, op parttime- of fulltimebasis, zowel tijdelijk als vast. Waar jij woont en wilt werken, hebben zij vacatures én een vestiging.

Luba Uitzendbureau is heel persoonlijk en maakt daardoor de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever. Het uitzendbureau vindt het dan ook belangrijk om jou goed te leren kennen. Wanneer je eenmaal bij de opdrachtgever aan de slag gaat, verliezen ze je niet uit het oog. Het uitzendbureau belt, komt langs op de werkvloer en kijkt hoe ze jou kunnen helpen bij de verdere ontwikkeling.

Chauffeur of logistiek medewerker worden?

Als chauffeurs of logistiek medewerker in Nederland aan de slag? Luba Uitzendbureau biedt een baan aan die totaal aansluit op jouw wensen. Stuur snel je cv op, zodat wij, bij Logistics Talents, jouw gegevens kunnen doorzetten naar dit unieke uitzendbureau.

Neem jij binnenkort het stuur in eigen handen?

Vul je gegevens in

Contactgegevens

Torenstraat 97
2513 BP Den Haag

070 – 3644920
denhaag@luba.nl

Het platform Logistics Talents is opgericht door DON Opleidingen.