GJ Personeelsdiensten

GJ Personeelsdiensten is een Westlands uitzendbureau dat in 1998 in Monster is opgericht en nu gevestigd is in Naaldwijk. Het bureau is uitgegroeid tot een specialist in verschillende disciplines, waaronder uitzenden, detachering, payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer, outplacement en salarisadministratie.

Het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer in de meest uiteenlopende branches, is waar GJ Personeelsdiensten elke dag voor staat. Dit uitzendbureau kijkt verder dan alleen het cv. GJ Personeelsdiensten is geïnteresseerd in de persoon zelf, de motivatie, de waarden en de ambities. Dat maakt dit bureau uniek. 

Chauffeur of logistiek medewerker worden?

Bij GJ Personeelsdiensten zijn er zowel potentiële als bestaande klanten die op zoek zijn naar chauffeurs of logistieke medewerkers. Om die reden is het uitzendbureau de samenwerking aangegaan met Logistics Talents. GJ Personeelsdiensten heeft een groot netwerk en kan chauffeurs voorleggen bij diverse organisaties. Er worden echter geen potentiële chauffeurs opgeleid voor het C- of CE-rijbewijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

vul je gegevens in

Contactgegevens

Grote Woerdlaan 36D
2671 CL Naaldwijk

0174 - 281981
transport@gjpd.nl

Het platform Logistics Talents is opgericht door DON Opleidingen.