DON Opleidingen

DON Opleidingen is dé landelijke opleider die staat voor ‘veiligheid’ en ‘een leven lang leren’. In 1969 is DON Opleidingen in Naaldwijk gestart als eenmansrijschool en verder gegaan als verkeersschool. Vandaag de dag is de organisatie uitgegroeid tot een gerenommeerd opleidingsinstituut dat nog steeds gevestigd is in Naaldwijk.

De kernwaarden: bewegen, opleiden, ontzorgen, samenwerken en lachen staan bij DON Opleidingen elke dag centraal. Met een gespecialiseerd team van instructeurs en docenten leidt de landelijke opleider haar leerlingen en cursisten al zo’n 50 jaar op tot onder andere vrachtwagenchauffeur, heftruckchauffeur en buschauffeur.

Opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur?

DON Opleidingen verzorgt al meer dan 30 jaar de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. De opleiding bestaat uit een medisch, theoretisch en praktisch gedeelte. Iedere maand start DON Opleidingen met avond- en/of dagopleidingen. De opleiding wordt gemiddeld binnen drie maanden afgerond. Lees meer informatie over de opleiding tot vrachtwagenchauffeur.

Opgeleid worden tot heftruckchauffeur?

De opleiding tot heftruckchauffeur is een van de meest gekozen opleidingen. De cursus bestaat uit één of twee dag(en), afhankelijk van je ervaring, waarin zowel het theoretische gedeelte als het praktische gedeelte aan bod komen. Lees meer informatie over de opleiding tot heftruckchauffeur.

Opgeleid worden tot buschauffeur?

De opleiding tot buschauffeur wordt ook al jarenlang door DON Opleidingen verzorgd. De opleiding heeft een medisch, theoretisch en praktisch gedeelte. Iedere maand starten nieuwe opleidingen, die zowel in de avond als overdag kunnen plaatsvinden. De opleiding wordt gemiddeld binnen drie maanden afgerond. Lees meer informatie over de opleiding tot buschauffeur.

Contactgegevens

Galgepad 11
2671 MV Naaldwijk

0174 - 62 30 30
info@donopleidingen.nl

Het platform Logistics Talents is opgericht door DON Opleidingen.