Aldiver Uitzendbureau

Aldiver is een uitzendbureau en streeft ernaar om de perfecte match te maken tussen personeel en organisaties in de transport en logistiek. Het bureau is onderdeel van Flexcraft Group dat 30 jaar geleden is opgericht. Vandaag de dag zend Aldiver flexpesoneel in productie en logistiek uit. Ook is Aldiver specialist in het bemiddelen en begeleiden van leerlingen in BBL-trajecten binnen transport en logistiek.

Het doel van Aldiver is om niet de grootste, maar de beste zijn. Dat is terug te zien in de dienstverlening en service, scherpe tarieven, open communicatielijnen en handhaving van de algemene wet- en regelgeving die van toepassing is op flexpersoneel. De kernwaarden kwaliteit, veiligheid en groei staan daarbij altijd centraal.

Chauffeur worden?

Aldiver is op zoek naar enthousiaste schoolverlaters die de wens hebben om chauffeur te worden. De potentiële chauffeurs ontvangen een arbeidscontract voor bepaalde tijd met daaraan gekoppeld een studieovereenkomst en bekostiging van de benodigde (rij)opleidingen. Aldiver biedt veel verschillende opties aan, waardoor schoolverlaters gelijk aan de slag kunnen!

Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Vul dan je contactgegevens in zodat onze partners contact met je kunnen opnemen!

Vul je gegevens in

Contactgegevens

Einsteinstraat 9B
4207 HW Gorinchem

088 - 7307950
info@aldiver.com

Het platform Logistics Talents is opgericht door DON Opleidingen.