nieuws

De meest interessante nieuwsberichten en blogs verzamelen we hier voor jou. Zodat jij weet wat er gebeurt in de logistiek en transport sector en vooral: wat er zo ontzettend leuk aan is!

Heftruckchauffeurs onmisbaar binnen veel bedrijven

20 januari 2020

Heftrucks zijn bijna onmisbaar binnen magazijnen. Ze tillen moeiteloos zware gewichten naar grote hoogtes. Voordat bijvoorbeeld jouw bestelde trui of smartphone bij je op de mat valt, heeft het product al een lange reis achter de rug.

touringcarchauffeur zijn jouw droombaan?

11 november 2019

Touringcarchauffeur zijn is een feest. Je vervoert diverse mensen van schoolreisjes tot het buitenland voor een meerdaagse reis. Klinkt goed toch? Lees hier meer over de veelzijdigheid van touringcarchauffeurs.

de veelzijdigheid van Vrachtwagenchauffeurs

5 september 2019

Als je denkt dat een vrachtwagenchauffeur lekker relaxed een beetje vrachten heen en weer brengt, heb je het helemaal mis. Lees hier wat het beroep van vrachtwagenchauffeur inhoudt. 

Blog - Zo maak je een cv voor ons!

11 juni 2019

Zo, dus jij ziet een baan in de transportwereld wel zitten? Dan willen wij graag jouw (korte) motivatie en cv ontvangen! Maar hoe maak je nou een goede cv voor ons?

personeel nodig sector logistiek

06 juni 2019

De sector logistiek kampt met een personeelstekort. De laatste maanden zijn veel mensen aan de slag gegaan in de logistiek en transportsector, maar er blijft een tekort aan personeel. 

Het platform Logistics Talents is opgericht door DON Opleidingen.